Εκλογές Στον Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Εκλογές Στον Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας

Σας προσκαλούμε στην διαδικασία ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας. Επειδή δεν αναμένεται να συγκεντρωθεί η απαιτούμενη συμμετοχή, όπως προβλέπεται από το καταστατικό, για να υπάρχει απαρτία στην πρώτη Γ.Σ. στις 3 Ιουλίου 2016, ορίζεται η ΚΥΡΙΑΚΉ 10 ΙΟΥΛΊΟΥ 2016 ημερομηνία Γ.Σ. , στις 10:00 π.μ. στο Γραφείο του Συλλόγου, στο χώρο του Εργατικού Κέντρου στην Κυπαρισσίας.
Στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα: Απολογισμός πεπραγμένων και Λογοδοσία επί των πεπραγμένων. Οικονομικός Απολογισμός. Συζήτηση για Τρέχοντα θέματα που απασχολούν τα μέλη μας. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη:
α). Νέου Διοικητικού Συμβουλίου
β). Νέας Ελεγκτικής Επιτροπής
γ). Εκλογή εκπροσώπων για την Α.Σ.Π.Ε.
 Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 11.30 και θα ολοκληρωθεί στις 19.00 Τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στο Δ.Σ. ή στην Ε.Ε. ή για εκπροσώπηση στην Α.Σ.Π.Ε. θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων Τριφυλίας έως και την 1/Ιουλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και να είναι ενεργά μέλη (Θεωρημένη κάρτα πολυτέκνων). Η ενεργή συμμετοχή, συμπαράσταση ΚΑΙ η παρουσία όλων των μελών στην εκλογική διαδικασία ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο είναι σημαντική ΚΑΙ απαραίτητη. Για τα Μέλη μας από Γαργαλιάνους και Φιλιατρά που θέλουν να έρθουν να ψηφίσουν ο σύλλογος θα διαθέσει λεωφορείο για τη μεταφορά τους καθώς και την επιστροφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages