ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ- ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ- ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ πλήρως το ρεπορτάζ μας για αγανάκτηση φορέων, πολιτών και φυσικά του Δήμου στην απαξίωση της περιοχής που ανακοίνωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας σε δηλώσεις του σχετικά με την κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών. Αυτή την φορά με σκληρή ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος της Τριφυλιακής πόλης καταδικάζει ανάλογα σχέδια υποστηρίζοντας ότι ο βουλευτής είναι άσχετος με το θέμα! Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι :
"Ο Σύλλογός μας για το θέμα της λειτουργίας και της στελέχωσης του Α.Τ. Φιλιατρών, έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με έγγραφά του προς τα αρμόδια Υπουργεία. Είμαστε μία αγροτική περιοχή με πολλές καλλιέργειες, με αποτέλεσμα να έρχονται στην περιοχή πάρα πολλοί μετανάστες για δουλειά. Μιλάμε για τουλάχιστον 2.000 άτομα και την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής αυξάνονται κατά πολύ. Άρα το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να παραμείνει και να ενισχυθεί.
Οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντινέα για το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών, δείχνουν πόσο άσχετος είναι με το θέμα, έχει άγνοια, μιλάει χωρίς να έχει επισκεφθεί ούτε μία φορά την περιοχή. Τους μετανάστες δεν τους φέραμε εμείς εδώ, αλλά το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί ο κύριος αυτός. Άνοιξε τα σύνορα και τώρα αδυνατεί να ελέγξει τις ορδές των μεταναστών, αφήνοντάς τους να κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ελληνική Επικράτεια.Υπάρχει τεράστιο θέμα ασφάλειας των πολιτών στην περιοχή μας και δεν μπορεί ο κάθε άσχετος από μακριά να μοιράζει υποσχέσεις και να ανοίγει και να κλείνει Δημόσιες Υπηρεσίες.Οι Βουλευτές πρέπει να βγαίνουν στην Περιφέρεια, να βλέπουν την πραγματικότητα και όχι να μένουν στα γραφεία τους" καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages