ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ


ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ στην ιστορική Κυπαρισσία οι εορταστικές εκδηλώσεις της Παντριφυλιακής εορτής της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος παρουσία αιρετών, πιστών και επισκεπτών της περιοχής.
Ο  εορτασμός της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος κορυφώθηκε στον ιστορικό ναό της Αγίας Τριάδος στην Άνω Πόλη όπου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομο! Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, συνοδεία της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, μέχρι τον Καθεδρικό Ναό, στην κάτω πόλη, όπου έγινε δέηση ολοκληρώνοντας το θρησκευτικό μέρος της εκδήλωσης....
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας δέχθηκαν ευχές στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας με την προσφορά εδεσμάτων με κεράσματα από το υπέροχο κέτερινγκ Κανελλάκης που άφησε άρτιες εντυπώσεις.
Φέτος στις εκδηλώσεις τίμησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, Παναγιώτης Κατσίβελας, ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, πρώην υπουργοί ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον Πανηγυρικό Εσπερινό είχε παρακολουθήσει ευλαβικά ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας!
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τριφυλίας μίλησε για πνεύμα εορτής που ολοκληρώθηκε με πλήθος εκδηλώσεων που γέμισε χαρά στο κόσμο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην αρτιότητα των εορτών.
ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages