ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

ΜΕ τεράστια επιτυχία σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα με περισσότερα από 400 άτομα ολοκληρώθηκε στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία, η Συναυλία Χορωδιακών συνόλων της Φιλαρμονικής ορχήστρας Κυπαρισσίας και την Μικτής χορωδίας της Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας. Η Φιλαμρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας περιλαμβάνει τμήμα παιδικής φλογέρας, παιδική χορωδία, Πολυφωνικό χορωδιακό σύνολο Το Ηδύφωνον που δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2015 όπου πήρε την ονομασία της από τον μαέστρο Κώστα Κτενά με την στήριξη της μουσικού Σοφίας Ανδρίτσου και αριθμεί σήμερα περίπου 40 μέλη.
Η συναυλία περιλάμβανε 4 μέρη με συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων και ξένων μουσουργών προσφέροντας πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής μας μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, ενώ από την Αμαλιάδα η μεγάλη χορωδία της Ηλειακής πόλης έχει πλούσια δράση όπως στην τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ήλιδα. Χαιρετισμούς για την μοναδική συναυλία έκαναν οι εκπρόσωποι του Δήμου και του πολιτιστικού φορέα της Τριφυλίας, ενώ χειροκροτήθηκαν όλα τα χορωδιακά σύνολα που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages