ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία , γιορτάστηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά , την Τετάρτη 22 Ιουνίου , η καθιερωμένη πλέον γιορτή των αποφοίτων της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου Κυπαρισσίας. Μέσα από την ζεστασιά της νιότης τους , οι μαθητές της Γ ‘ Τάξης , διασκέδασαν μέχρι το πρωί και τώρα θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την συμπαράσταση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου. Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε ο διευθυντής Θεοδωρόπουλος Γεώργιος , ο οποίος αφού αναφέρθηκε με συντομία σε σημαντικά γεγονότα της φετινής σχολικής χρονιάς , ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο για την συνέχεια της μαθητικής τους ζωής. Ακολούθησε σύντομη ομιλία χαιρετισμός της προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κυρίας Παναγοπούλου Σωτηρίας και του Αντιδημάρχου και υπεύθυνου Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας για την σχολική κοινότητα.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν στους μαθητές αναμνηστικά διπλώματα και ένα βιβλίο για την ιστορία της Κυπαρισσίας του Στάθη Παρασκευόπουλου.
Το παρών έδωσαν στην όμορφη γιορτή εκπρόσωποι φορέων, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, εκπρόσωοι αθλητικών σωματείων, ενω ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Κυπαρισσίας εύχεται στους μαθητές ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ, αισθανόμενος την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους επαγγελματίες της πόλης μας που συνέβαλαν στην γιορτή.
ΙΩΑΝ. ΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages