ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΜΕ τραγούδι, ζωγραφική, κέφι, παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα αλλά κυρίως με χαρούμενες φωνές ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την λήξη του σχολικού έτους στους Παιδικούς σταθμούς της Τριφυλίας καθώς το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά.
Με συγκίνηση παρακολούθησε απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου Τριφυλίας κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος τις αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις για το καλοκαίρι στους παιδικούς σταθμούς του Κοπανακίου, της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.
Ο κ. Κανελλόπουλος ευχαρίστησε τόσο το προσωπικό των Δημοτικών παιδικών σταθμών και τους γονείς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά και τα παιδιά που μέσα από δημιουργικές δράσεις θα αποτελέσουν μελλοντικά το αύριο του τόπου μας, την ώρα που ο Δήμος στηρίζει τον θεσμό με κάθε μέσον παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages