ΜΕΤΑ ΑΠΌ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΤΑ ΑΠΌ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΤΟ θέμα της ολοκληρωμένης μελέτης του Βιολογκού των Γαργαλιάνων κυριάρχησε στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα ανοιχτός για την χρηματοδότηση του έργου.
 Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας εκτίμησε ότι "κανέας δεν περίμενε ότι θα προχωρήσουμε τον βιολογικό καθαρισμό των Γαργαλιάνων. Αυτό που φαινόταν μια χαμένη υπόθεση την αναλάβαμε και με πολύ μεγάλη χαρά φτάσαμε σε ένα σημείο που να πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει», σημείωσε χαρακτηριστικά, κάνοντας την ευχή να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Την ιστορική αναδρομή του έργου που διεκδικεί η Τριφυλιακή πόλη έκανε ως εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ .Κατσούλας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι  «ο βιολογικός έχει ήδη μια μακρά ιστορία, από το 1992, και φτάσαμε στο 2018 να πούμε ότι παραλαμβάνουμε ολοκληρωμένη μελέτη του βιολογικού καθαρισμού Γαργαλιάνων. Ασχολήθηκαν 5 δήμαρχοι για να ωριμάσει το έργο», ελπίζοντας ότι δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. 
Το κόστος των μελετών ανέρχεται συνολικά στα 787.000 ευρώ εκ των οποίων μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί το κονδύλια ύψους 640.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο θα πληρωθεί με την παραλαβή της μελέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages