ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε:
Πρόεδρο τον Λαμπρόπουλο  Ευάγγελο
Γενικό Γραμματέα τον Λαγογιάννη Ιωάννη-Παναγιώτη

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζει όλες και όλους τους συναδέλφους που πήραν μέρος στις εκλογές του Συνδικάτου, όλους αυτούς που συνέβαλαν με την αγωνιστική ψήφο τους στην ενίσχυση του σωματείου μας που αποτελεί το αποκούμπι των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στο νομό απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας.

Η μεγάλη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του συνδικάτου και η αύξηση των δυνάμεων του με πάνω από 370 ψηφίσαντες από 280 που ψήφισαν στις αρχαιρεσίες του 2015, δείχνουν ότι υπάρχουν οι δυνατότητες για μεγαλύτερη συσπείρωση των εργαζομένων. Δείχνουν ότι υπάρχουν δυνάμεις που μπορούν να ηγηθούν στην πάλη του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στη λογική του τι τίποτα δε γίνεται.
Η αύξηση της συμμετοχής συνιστά έμπρακτη επιβεβαίωση της θετικής δράσης μας, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρεθήκαμε μπροστά στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων, ενάντια στην απληρωσιά, τις απολύσεις, στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, συνολικά ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του Κεφαλαίου που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Οι εργαζόμενοι του κλάδου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του απερχόμενου ΔΣ για τη μαζικοποίηση του σωματείου, παρά τη βρώμικη προπαγάνδα και τη λάσπη που ρίχθηκε από την εργοδοσία και τις δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Δεσμευόμαστε ότι θα σταθούμε αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων στον Νομό Μεσσηνίας απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία, για καλύτερες συμβάσεις, συνθήκες δουλειάς, βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων.

Το επόμενο διάστημα εν όψει του  εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων, το Σωματείο μας θα οργανώσει τη δράση του στο πλευρό των εργαζομένων στον κλάδο του εμπορίου. Οι εργαζόμενοι καλούνται να δουλέψουν εξαντλητικά ωράρια, με ανοιχτά τα μαγαζιά όλες τις Κυριακές των εορτών, ενώ δεν είναι και λίγες οι καταγγελίες για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων ή μη καταβολή δεδουλευμένων. Καλούμε κάθε εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα, ανεξάρτητα με το αν συμμετείχε ή όχι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, να έρθει σε επαφή με το συνδικάτο. Κανένας μόνος του δεν γλίτωσε από την αντεργατική επίθεση που εξαπολύουν κυβέρνηση και εργοδοσία. Αντίθετα, η μαζική και οργανωμένη πάλη των εργαζομένων, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω!

                                                    Εκ μέρους του Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γενικός Γραμματέας 
Λαμπρόπουλος Ευάγγελος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages