ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ ΑΓΩΓΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕ ΑΓΩΓΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΕΛ

ΣΟΒΑΡΌ θέμα απασχόλησε σε τακτική συνεδρίαση το Σχολικό Συμβούλιο του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, με θέμα τον Αποχετευτικό αγωγός λυμάτων, καθώς πλημμυρίζει κάθε χρόνο  στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με αποτέλεσμα να εξέρχονται τα ακάθαρτα λύματα του αποχετευτικού αγωγού των νότιων περιοχών της Κυπαρισσίας, που κακώς διέρχεται μέσα από το σχολείο, καθώς εξέρχονται από το φρεάτιο που κακώς έχει κατασκευαστεί μέσα στο σχολικό χώρο, όπως έχουν τονίσει οι φορείς του σχολικούς συγκροτήματος. 
 Στη συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη ήταν παρόντες
• ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας, που προεδρεύει της συνεδρίασης
• ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τριφυλίας και Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Τριφυλίας κ. Μερκούρης Ιωάννης
• ο Τεχνικός Προϊστάμενος της Δ.Ε.Υ.Α.Τριφυλίας
• οι Διδάσκοντες Εκπαιδευτικοί
• Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας
• Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου
Σύμφωνα με το πρακτικό που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα αποφασίστηκε:
1ο: κάθε μήνα θα γίνεται έλεγχος και καθαρισμός του φρεατίου, από την Δ.Ε.Υ.Α.Τριφυλίας, που βρίσκεται μέσα στο σχολικό χώρο ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την περίπτωση να βουλώσει.
2ο : σε περίπτωση που η Δ.Ε.Υ.Α.Τριφυλίας κάνει οποιοσδήποτε ενέργειες σε φρεάτια έξω από το σχολικό χώρο, την ίδια στιγμή θα έχει και συνεργείο στο φρεάτιο που βρίσκεται μέσα στο σχολικό χώρο ώστε να ελαχιστοποιηθεί η περίπτωση να βουλώσει.
2ο: οι Διευθυντές του Γυμνασίου Κυπαρισσίας και του Λυκείου Κυπαρισσίας να φροντίσουν για την απόφραξη των φρεατίων όμβριων υδάτων που υπάρχουν μέσα στο σχολικό χώρο. Εντός του μηνός Δεκεμβρίου την πρώτη απόφραξη θα πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α.Τριφυλίας.
3ο: μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2019, έναρξη της σχολικής χρονιάς, η Δ.Ε.Υ.Α.Τριφυλίας θα έχει κατασκευάσει νέο αποχετευτικό αγωγό, έξω από τον σχολικό χώρο, για τα νότια λύματα της πόλης της Κυπαρισσίας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί αυτό, η Σχολική Κοινότητα έχει το δικαίωμα της σφράγισης του φρεατίου που υπάρχει μέσα στο σχολικό χώρο..
4ο: οι Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Κυπαρισσίας να φροντίσουν για την απεντόμωση των φρεατίων που βρίσκονται μέσα στο σχολικό χώρο. ΓΙΑΝ. ΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages