“e-DriveAcademy” για οδική ασφάλεια στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

“e-DriveAcademy” για οδική ασφάλεια στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας

Στην Κυπαρισσία επιμορφωτικά προγράμματα εκπαιδευτικών και μαθητών στο μάθημα της Κυκλοφοριακής Παιδείας και Οδικής Ασφάλειας από την επιστημονική ομάδα της πλατφόρμας «e-DriveAcademy» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Ο κεντρικός στόχος που έθεσε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την οικοδόμηση μίας συντονισμένης και συστηματικής εκπαίδευσης του μαθητικού πληθυσμού στο θέμα της Κυκλοφοριακής Παιδείας και Οδικής Ασφάλειας έγινε πραγματικότητα και συνεχίζεται. Για δεύτερη συνεχόμενη σχολική χρονιά συνεχίζεται η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών που θα κληθούν να διδάξουν το μάθημα της Κυκλοφοριακής Παιδείας και Οδικής Ασφάλειας. 
Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής εφαρμογής επιμόρφωσης του διδακτικού προσωπικού της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, το πρόγραμμα συνεχίστηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και συγκεκριμένα στο Δήμο Τριφυλίας και την πόλη της Κυπαρισσίας. Πιο συγκεκριμένα, το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα μαθητών και εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό την επιμόρφωση στο υλικό της διαδικτυακής πύλης (portal) «e-DriveAcademy» που αποτελεί το βασικό εκπαιδευτικό εργαλείο για τη διδασκαλία του μαθήματος. Τα επιμορφωτικά προγράμματα στην πόλη της Κυπαρισσίας παρακολούθησαν περίπου 200 μαθητές και 10 εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και 230 μαθητές και 30 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages