ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


   Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα η κινητοποίηση του Σωματείου στις ΔΕΥΑ Τριφυλίας, Μεσσήνης και Καλαμάτας.
   Συγκεκριμένα:
  Α      
1         7 το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση όλων των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Μεσσήνης, στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ και έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Διευθυντή για τις ελλείψεις σε προσωπικό και απαίτησαν νέο Ο.Ε.Υ πού να καλύπτει όλες τις ανάγκες σε επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό.
2         10 το πρωί πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνέλευση  των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Τριφυλίας στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ.
Μετά από συζήτηση οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να παρευρεθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και να απαιτήσουν να παραδοθεί το παρακάτω ψήφισμα ώστε να παρθεί σχετική απόφαση.

                 ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Μετά τις τελευταίες συζητήσεις πού κυκλοφορούν για κλείσιμο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας ενόψει του τακτικού ελέγχου από τον ορκωτό  λογιστή, εμείς οι εργαζόμενοι ανησυχούμε και απαιτούμε από τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή.
       -  Να πάρει ξεκάθαρη θέση και να ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε  κλείσιμο των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ
-Να φροντίσει ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να αποδοθούν οι ευθύνες, αν και όπου υπάρχουν.
- Να στελεχώσει την ΔΕΥΑΤ, με μόνιμο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό.
- Να συντάξει νέο Ο.Ε.Υ. (Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας)
-Να ενσωματώσει το υπάρχων προσωπικό,(Μόνιμο, αορίστου, ΑΜΕΑ, αλλά και με σύμβαση ορισμένου χρόνου), στο νέο Ο.Ε.Υ

3         Στις 1,30 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση όλων των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Καλαμάτας στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ και παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Προέδρου για την καθυστέρηση της ψήφισης του νέου Ο.Ε.Υ, όπου απαιτούν στην σύνταξη του να συμπεριληφθούν όλες οι ειδικότητες των θέσεων εργασίας πού εργάζονται σήμερα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, στα πλαίσια της διεκδίκησης μόνιμων και σταθερών σχέσεων και όχι με εργασιακές σχέσεις λάστιχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages