ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ

ΜΕΤΕΩΡΟΣ ο Προυπολογισμός στο Δήμο Τριφυλίας καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης, λόγω έλλειψης απαρτίας, αναβλήθηκε η συζήτησή του μετά από την 21η  συνεδρίαση που προηγήθηκε διάρκειας 3 και πλέον ωρών..
Ο εκτελών χρέη Προέδρου στο Σώμα κ. Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος που αναπλήρωνε τον κ. Καλκαβούρα, τόνισε ότι "δυστυχώς κάποιοι συνάδελφοι πριν την 2η συνεδρίαση αποχώρησαν, διότι προφανώς δεν ήθελαν αυτό το θέμα σήμερα να συζητηθεί" καθώς ήταν μόλις 13 δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς θα σταλεί νέα πρόσκληση με μοναδικό θέμα τον Προυπολογισμό του 2019. 
Ο Σαράντος Κουκούμης υποστήριξε ότι "για ένα τόσο σοβαρό θέμα είναι πολύ λυπηρό ότι ορισμένοι συνάδελφοι προτίμησαν τον δρόμο της φυγής, αφού οι όποιες διαφωνίες δεν μπορούν να υλοποιούνται με αυτό τον τρόπο, θέτοντας εμπόδια στην λειτουργία του Δήμου".
Ο Στάθης Ανδρινόπουλος εξήγησε ότι "η απουσία δημοτικών συμβούλων αποτελεί πολιτικό πρόβλημα, δεν θα κρίνω αν έπρεπε να φύγουν ή όχι αφού είναι προσωπικό τους θέμα, οπότε η ύπαρξη απαρτίας στέλνει πολιτικό μήνυμα στην δημοτική αρχή". 
Τέλος ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας αποσαφήνισε λέγοντας ότι "μου κάνει έκπληξη ότι στα έδρανα της αντιπολίτευσης συνεπείς ήταν τόσο ο κ. Ανδρινόπουλος όσο και ο κ. Κουκούμης, νομίζω ότι η υπευθυνότητα όλων αξιολογείται, το βέβαιο είναι παρότι υπήρχε ικανός αριθμός δημοτικών συμβούλων στην προηγούμενη συνεδρίαση, διάλεξαν την φυγή, οπότε για να λειτουργήσει ο Δήμος χρειάζεται τον Προυπολογισμό, ο καθένας μπορεί να καταθέτει τις διαφωνίες του, αλλά αυτή τη στιγμή να διακινδυνεύει η μισθοδοσία των υπαλλήλων, η πληρωμή των προμηθευτών με την οποιαδήποτε παρακώλυση της συνεδρίασης αποδεικνύει αρκετά πράγματα..." ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages