ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Κύριοι, 
 Οι Συνέταιροι και εγώ αναρωτιόμαστε με πιο σκεφτικό αναλάβατε τη διοίκηση και διαχείριση του Συνεταιρισμού να στηρίξετε ή να ολοκληρώσετε αυτό που δεν μπόρεσε να καταφέρει ο Κωτσιόπουλος με το Συμβούλιό του πριν από εφτά χρόνια, δηλαδή να του βάλει λουκέτο. Ακούστε προσεκτικά: 
 1). Για να λυθεί το θέμα της επιδότησης μην περιμένετε να σάς το λύσει ο Περιφερειάρχης, με τον προϊστάμενο και την παρέα του της αναπτυξιακής Μιχαήλ Αποστολάκη, γιατί αυτοί από τον Καρούμπαλο, ο οποίος έχει πάρει αυτά τα χρήματα που δικαιούται εις διπλούν από ότι δείχνουν τα πράγματα, τα επόμενα που ζητάει τα χρωστάει στους προηγούμενους. Το μέρισμα και το επίδομα αλληλεγγύης που είχε υποσχεθεί, γι’ αυτό μας φέρονται σαν εισπράκτορες της εταιρίας αντί να στηρίζουν τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού. 
 2). Ο μόνος που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα είναι ο Νομικός Σύμβουλος του Συνεταιρισμού κος Χρήστος Αρχοντής που όπως ακούσατε στη συνέλευση στην αίθουσα της Συκικής μετά από αυτά που είπε ότι συμφωνεί για όλα αυτά που σας ανέφερα γιατί αυτός γνωρίζει καλά το θέμα και είναι ο μόνος που θα μας δώσει λύση. 
 3). Όταν οι προηγούμενοι πάρουν ειδοποιήσεις από τον Οικονομικό Εισαγγελέα του Υπουργείου κατά της διαφθοράς και αρχίσουν να τρέμουν τα πόδια τους και ειδικά ο Καρούμπαλος που κρατάει τα τιμολόγια του Συνεταιρισμού δέκα χρόνια για να μας εκβιάζει με σενάρια αύξησης μερίδας των συνεταίρων για να ασελγήσει ακόμα περισσότερο από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Και βάζει εσάς, βρε άχριαστοι, να απειλείτε και να φοβερίζετε τους Συνεταίρους με διαγραφές και θα τους στείλετε στο ταμείο, αυτά που στη γλώσσα μας λέγονται καραγκιοζιλίκια. 
 4). Εάν δεν μπορείτε να δώσετε λύση στα προβλήματα του Συνεταιρισμού καλέστε Γενική Συνέλευση πέστε το, παραιτηθείτε να αναλάβουν νέοι που έχουν θέληση και μπορούν να στηρίξουν το Συνεταιρισμό γιατί είναι το καλύτερο έργο στην περιοχή μας. Σας το έχω ξαναπεί: ο Συνεταιρισμός δεν είναι συνδικαλισμός, ούτε κερδοσκοπική επιχείρηση και μαγαζί γωνία για το κάθε Δ.Σ που θα επικρατεί. 
Ο Συνεταιρισμός είναι για να στηρίζει τα συμφέροντα όλων των Συνεταίρων και όλων των παραγωγών της περιοχής. 
Παναγιώτης Ηλιόπουλος (Καπετάνιος)
Πηγή εφημερίδα 'ΦΩΝΗ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages