ΚΑΜΠΑΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΜΠΑΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Σε φυλάκιση 5 χρόνων, με το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας Ρουμάνος κατηγορούμενος για τρεις κλοπές. Επίσης, ο ίδιος καταδικάστηκε και για κλεπταποδοχή. Πρωτόδικα το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων ερήμην, ενώ συνελήφθη το περασμένο καλοκαίρι στη Ρουμανία με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, σύμφωνα με την 'Ελευθερία'.
Οι κλοπές έγιναν από 22 Δεκεμβρίου του 2013 έως 10 Ιανουαρίου του 2014, όσο ο κατηγορούμενος βρισκόταν στα Φιλιατρά, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του και ανοίξει κατάστημα. Πάντως στην απολογία του αρνήθηκε ότι έκλεψε (σε διαφορετικές περιπτώσεις) ένα αλυσοπρίονο, μια τηλεόραση και 180 κιλά λάδι από ένα σπίτι στο Αμπελόφυτο. Παραδέχτηκε μόνο ότι έκλεβε πετρέλαιο, ενώ για έναν μεγάλο αριθμό πραγμάτων που βρέθηκαν σπίτι του και δεν αναγνωρίστηκαν από θύματα κλοπής, το δικαστήριο τον καταδίκασε για κλεπταποδοχή. Ο ίδιος, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι αυτά τα πράγματα τα πήγε στο σπίτι ένας ομοεθνής του με το όνομα «Νίκο», ο οποίος έψαχνε κάπου να μείνει και τον φιλοξένησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages