ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΜΕ οικογενειακούς ρυθμούς κινούνται τα Χριστούγεννα στην γιορτινή Κυπαρισσία η οποία γλυκαίνει με την παρουσία επισκεπτών και απόδημων τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Στην κεντρική πλατεία που έγινε σημείο αναφοράς πολλά παιδιά έδωσαν το παρών στις όμορφες και γεμάτες παιχνίδια δράσεις από τα καταστήματα της πόλης.
Σε ένα τοπίο μπολιασμένο και με έντονη αντιπαράθεση στο πολιτικό πεδίο, ο κόσμος βγήκε να κάνει τις απαραίτητες αγορές και να περάσει ευχάριστες στιγμές – όσο είναι αυτό δυνατόν – στην αγορά της Κυπαρισσίας. Ευχές αλλά και προσδοκίες, με την κίνηση σε αυξημένα επίπεδα κυριαρχούσαν. 
Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλλαν την παραμονή των Χριστουγέννων τα παιδιά δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα κάθε γωνιά της πόλης με τους διαφορετικούς τρόπους που επέλεξαν να τα αποδώσουν. 
Τα κάλαντα είπε στους δρόμους και η Φιλαρμονική της Κυπαρισσίας, καθώς σύμμαχος ήταν ο καλός καιρός την παραμονή των Χριστουγέννων. kyparissianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages