ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΚΙΝ.ΑΛ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στα ψηφοδέλτια υπάρχουν κενές θέσεις ενώ λείπουν 8 περιφέρειες οι οποίες δεν ανακοινώθηκαν για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Φαίνεται ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει κρίση ταυτότητας, αφού θέλει να αλλάξει, χωρίς να φέρει αλλαγή, αλλά το σοβαρό είναι ότι ΔΕΝ αλλάζει τον εαυτό του, έχοντας μπροστά όλα τα φθαρμένα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με μικρές αλλαγές. Οπότε θεωρείται ότι...δεν έχει αποκτήσει ακόμα πολιτική σοβαρότητα...
Για παράδειγμα δεν ανακοινώθηκε η Αχαϊα, όπου θα κατέλθει ως υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο νυν βουλευτής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη της Χ. Τρικούπη, ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της συγκεκριμένης περιφέρειας έγκειται στο ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε σχέση με τα δημοτικά. Δύο υποψήφιοι από την Αιγιαλεία σκέφτονται να είναι υποψήφιοι για τον δήμο, ενώ ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος μελετά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στα Καλάβρυτα και ζήτησε χρόνο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Τα Ιόνια δεν ανακοινώθηκαν γιατί «είμαστε ανέτοιμοι» όπως παραδέχονται στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την Θεσπρωτία.
Δεν ανακοινώθηκαν επίσης οι υποψηφιότητες μιας σειράς στελεχών όπως:
  • Του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος θα συζητήσει με την Φώφη Γεννηματά την υποψηφιότητά του πιθανότατα για το Επικρατείας.
  • Του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος στις λίστες της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης. Αν δηλαδή διεξαχθούν πρώτα οι ευρωεκλογές θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος με σταυρό στην ευρωβουλή. Αν γίνουν πρώτα εθνικές εκλογές, επιθυμεί να είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.
  • Του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος προαλείφεται για ευρωβουλή πιθανότατα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υποψήφιος στην Αττική.
  • Της νυν ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή στην οποία έχει γίνει πρόταση να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης και έχει ζητήσει χρόνο μέχρι τις γιορτές για να απαντήσει Σε άλλη περίπτωση θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης.
  • Του αναπληρωτή εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα είναι υποψήφιος στον Νότιο τομέα της Αθήνας.
Δείτε τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΑΛ όπως ανακοινώθηκαν σήμερα:
Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΠΕΡΙΦ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ)
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡ.ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΕΕ, ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΑΕΔ, ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΡ.ΠΡΟΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages