ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΦΥΛΙΑ

ΤΗΝ τεχνική μάλλον του κρύου και ζεστού για να μην πούμε του "μαστίγιου και του καρότου" χρησιμοποιεί εντέχνως η Δημοτική αρχή, καθώς από την μια έχουμε μικρές μειώσεις σε δημοτικά τέλη και από την άλλη αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων στο Δήμο Τριφυλίας!
Σε προηγούμενο ρεπορτάζ που προέρχεται από την συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής είχαμε καταγράψει το γεγονός ότι η Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίάς, εισφέρει στο ταμείο του Ταμείου μέσω του Τέλους Ακίνητης περιουσίας, το μεγαλύτερο ποσό που αγγίζει τα 480.000 ευρώ περίπου.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε εξισσορόπηση μερικώς των δημοτικών τελών αλλά επιφύλαξε εκπλήξεις καθώς κατά πλειοψηφία πέρασε η αύξηση του Τ.Α.Π!
Πιο αναλυτικά στην  ζώνη 1 της Κυπαρισσίας για τα οικήματα το ποσό ανέρχεται στα 950 ευρώ μετά την 1-1-2019 (ως το 2018 ήταν 900 ευρώ), ενώ στις άλλες ζώνες για τα διαμερίσματα είναι στα 900 ευρώ (ήταν 800 ευρώ). Στα Φιλιατρά παραμένουν στα 700 ευρώ το τ.μ., ενώ στους Γαργαλιάνους αυξάνονται στα 900 ευρώ το τ.μ. από 800 ευρώ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages