ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΤΕΛΙΚΑ όλοι έβαλαν το χεράκι τους. Οι Νεοδημορκάτες ψήφιζαν Σαμαρά και τους βγήκε ΠΑΣΟΚ με Βενιζέλο, μετά ήρθαν οι περικοπές στα πολύτεκνα και μετά τα νέα μνημόνια και το Μακεδονικό για το οποίο όλοι..είχαν προετοιμάσει το έδαφος...αλλά άλλος το υπέγραψε. Τελικά η Ελλάς είναι ένα "απέραντο φρενοκομείο'...
ΕΔΩΣΑΝ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΜΗΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...
Συνολική και δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε στην ομιλία του στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε ότι «ο Τσίπρας με την ανικανότητα και τις κωλοτούμπες του έσβησε από την Ευρώπη την έννοια της αριστεράς.
Ακολούθως έδωσε για 99 χρόνια τη δημόσια περιουσία, την οποία παλαιότερα ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε πράξη εσχάτης προδοσίας, ε, αυτός την έκανε. Υπέγραψε μία συμφωνία με τα Σκόπια που ποτέ δεν είχα δεχθεί να διαπραγματευτώ και αν περάσει δεν θα λύσει το πρόβλημα του αλυτρωτισμού. Η Συμφωνία οξύνει το πρόβλημα και μέσα στην Ελλάδα, ενώ εμπλέκει και τη Βουλγαρία».
Αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα λέγοντας ότι η ΕΕ έχει να λύσει τρία σημαντικά προβλήματα: Αγγλία Brexit, Γαλλία κίτρινα γιλέκα, Ιταλία και επιπλέον έχει και το μεταναστευτικό. «Σημαίνει αυτό ότι η Ευρώπη έχει τελειώσει; Όχι, σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μας, η Ευρώπη είναι το μέλλον μας. Την Ευρώπη την υπονομεύει ο λαϊκισμός αλλά και ο εθνομηδενισμός. Λαϊκισμός όμως δεν είναι να αφουγκράζεται κανείς το δημόσιο αίσθημα. Το να μπερδεύει τη νόμιμη με την παράνομη μετανάστευση είναι λαϊκισμός. Το να αγνοεί την ταλαιπωρία του μετανάστη είναι σκέτη απανθρωπιά. Στις δικές μας ημέρες δεν υπήρχε Μόρια» προσέθεσε.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται ότι «μετά το “πουλήσατε τη Μακεδονία στους Ευρωπαίους και πήρατε τις συντάξεις”… Μετά το “δεν πούλησε η δημοκρατία τη Μακεδονία, αλλά ο Τσίπρας”… Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε χθες στους δημοσιογράφους ότι “διχαστικός” είναι ο λόγος του πρωθυπουργού.
“Ίσως επειδή στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας σήκωσε το γάντι στην ακροδεξιά και θύμισε τι είναι πατριωτισμός και ποιοι ήταν πατριώτες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου και ειδικά στην ιστορία της πόλης.
“Δεν πρόλαβε, όμως, να τελειώσει τα λεγόμενά του ο κ. Μητσοτάκης και αυτός που πραγματικά διοικεί το κόμμα, ο κ. Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου, κατάφερε να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός. Έκανε άνοιγμα στην ακροδεξιά, στις υποκινούμενες από τη Χρυσή Αυγή καταλήψεις, και έδωσε στίγμα Όρμπαν και Σαλβίνι στο “ευρωπαϊκό” προφίλ της Ν.Δ.», καταγγέλλει το κυβερνών κόμμα.
«Τι παραπάνω να περιμένει κανείς από τους επαγγελματίες υπερπατριώτες, που έστησαν την πολιτική τους καριέρα στο Μακεδονικό, αλλά ξεχνούν την πατρίδα και σώζουν τη παρτίδα όταν έχουν απέναντι τους τη Novartis», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages