Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΟΥΣ επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ βράβευσε και φέτος ο Δήμος Τριφυλίας σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο αμφιθέατρο 'Αλέκος Παπαδόπουλος'. Τιμήθηκαν οι αριστούχοι αλλά και οι εισαχθέντες από τα Λύκεια των 3 πόλεων της Τριφυλίας, το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, μαζί με χαμόγελα αισιοδοξίας παρουσία των αρχών του τόπου.
Συγκινητικός ο λόγος του Σεβ. Μητροπολίτη Τριφυλίας-Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου για την ακαδημαική παιδεία στην σύγχρονη εποχή με τους νέους που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και αναπληρωτής Δημάρχου κ. Γιάννης Μερκούρης, για την αξία της γνώσης μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς απουσίαζε ο Δήμαρχος Τριφυλίας. 
Πάντως αίσθηση προκάλεσε η απουσία τόσο δημοτικών συμβούλων τόσο από την συμπολίτευση όσο και την αντιπολίτευση, με μόνη εξαίρεση τους Αντιδημάρχους και την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κας Σταματίας Αλεξοπούλου. Θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο Βασίλης Παπαγεωργίου από την Κυπαρισσία που έλαβε και χρηματικό έπαθλο για την επιτυχία του φέτος...
ΤΑ  ΝΙΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
Στους 3 πρώτους αριστεύσαντες απονεμήθηκαν εκτός από τιμητικούς επαίνους και 3 χρηματικά έπαθλα που θεσμοθέτησαν χορηγοί επιχειρηματίες της πόλης, ενώ επιδόθηκε έπαινος σε όλους τους επιτυχόντες από τα Λύκεια των Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και το Λύκειο Δωρίου από φοιτήτρια η οποία κατάγεται από το Κοπανάκι. 
Βραβεία μεταξύ άλλων εκτός από τους αιρετούς, απένειμαν εκπαιδευτικοί όπως ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας κ.Δημήτρης Δράκος, ο συγγραφέας και λόγιος Δημήτρης Στρατικόπουλος, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Κυπαρισσίας κ. Παππάς, με ευχές για ανώτερες σπουδές. 
Στην εκδήλωση πάντως το παρών έδωσε κοινωνικός εκπρόσωπος της περιφέρειας Πελοποννήσου, φορείς και γονείς των επιτυχόντων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages