ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020 ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020 ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-VIDEO

Με τρία διαφορετικά κείμενα, του Θεοδ. Γρηγοριάδη, Κώστα Τσιρόπουλου και του Τίτου Πατρίκιου σχετικά με την λογοτεχνία, τη φιλαναγνωσία και την αξία των βιβλίων για τη ζωή μας, υποδέχτηκαν σήμερα, την φετινή εξεταστική διαδικασία οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες για τα ΑΕΙ της χώρας.
Στο εξεταστικό κέντρο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ οι υποψήφιοι του ΓΕΛ μίλησαν για το θέμα αυτό ελπίζοντας θετική συνέχεια επιλέγοντας όπως είπαν κατεύθυνση σπουδών για το μέλλον τους με βάση τις απαιτήσεις των καιρών. Τηρήθηκαν παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις τάξεις όπου δόθηκαν οι εξετάσεις ενώ μίλησαν για ένα βατό θέμα στην πρεμιέρα των εξετάσεων.
Η πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων που γίνονται φέτος στη «σκιά» της υγειονομικής κρίσης η οποία απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη, ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, με αυξημένα ωστόσο μέτρα ασφαλείας.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται την Τετάρτη με την Αρχαία ελληνική γλώσσα και τα Μαθηματικά κατευθύνσεων, ενώ θα ολοκληρωθούν στις 26 του μήνα για τους τελειόφοιτους των Λυκείων και τους απόφοιτους προηγούμενων ετών. Για τα Επαγγελματικά Λύκεια οι εξετάσεις ξεκινούν στις 16 και ολοκληρώνονται στις 30 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages