ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ KYPARISSIANEWS ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ KYPARISSIANEWS ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Έχουμε πλέον -και επίσημα- στα χέρια μας την, δημοσιευθείσα χθες, Απόφαση του 6ου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που "είδε" θετικά το θέμα το οποίο είχε προκύψει, σχετικά με το έργο της ανάπλασης της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας. 
 Η απόφαση αυτή, έρχεται να επιλύσει το πρόβλημα που είχει δημιουργηθεί εκεί και, μέσω αυτής, ανοίγει ο δρόμος έτσι ώστε -επιτέλους- να υλοποιηθεί το άνω έργο. Σε αυτήν (απόφαση), ουσιαστικά, γίνονται δεκτοί όλοι οι ισχυρισμοί του Δήμου Τριφυλίας, οι αναφερόμενοι σε σχετική ένστασή του, που είχε κατατεθεί κατά της απόφασης της επιτρόπου Μεσσηνίας, η οποία είχε να κάνει με τον προσυμβατικό έλεγχο του έργου αυτού. Το Ελεγκτικό Συνέδριο δέχθηκε τους ισχυρισμούς μας και αποφάνθηκε, αφ' ενός μεν πως δεν έγινε ο προσυμβατικός έλεγχος, λόγω συγγνωστής πλάνης, εξαιτίας της πολυπλοκότητας της νομοθεσίας και αφ' ετέρου δε πως δεν υπήρχε κάποιο συμφέρον, από την πλευρά του δήμου. 
 Κατόπιν αυτής της θετικής εξέλιξης, η σύμβαση του άνω έργου νομιμοποιείται και μπορεί αυτό να συνεχιστεί κανονικά, όπως έχει δημοπρατηθεί και χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο. Είναι, λοιπόν, θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το έργο της ανάπλασης της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Από τούδε και στο εξής, όλες οι απαιτούμενες εργασίες πρόκειται να συνεχιστούν, με γοργούς και εντατικούς ρυθμούς, ούτως ώστε να καλυφθεί άμεσα ο χαμένος χρόνος και να "παραδοθεί" η περιοχή, όσο πιο σύντομα γίνεται, στους κατοίκους και επιχειρηματίες της (που έδειξαν απίστευτη κατανόηση και υπομονή), καθώς επίσης και τους επισκέπτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages