ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΚΙΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΚΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα, θα ήθελα να σας ενημερώσω και από εδώ, για ένα σοβαρό θέμα, που έχει προκύψει και έχει, ως εξής:

Ανάμεσα στα προς συζήτηση και ψήφιση θέματα, της 15ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (που αναβλήθηκε, λόγω μη απαρτίας), ήταν και το κάτωθι:


«Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας, για την υλοποίηση της πράξης “Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών του συστήματος ύδρευσης των ΔΔ Φιλιατρών και Γαργαλιάνων” (τροποποίηση της αριθ.21/2020 ΑΔΣ)». 


Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, ίσως το μεγαλύτερο για το Δήμο Τριφυλίας, ύψους (1.800.000€) ευρώ, το οποίο κινδυνεύει να χαθεί ολοκληρωτικά, εξαιτίας της μη συμμετοχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλων εκείνων που όφειλαν να είναι παρόντες, κατά τη συζήτησή του και, είτε να το στηρίξουν, ψηφίζοντάς το, είτε να υποστηρίξουν τις τυχόν ενστάσεις και αντιρρήσεις τους. 

Και το όφειλαν, κυρίως και πρωτίστως προς εσάς, που τους τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, των οποίων -δυστυχώς- δε φάνηκαν αντάξιοι, όπως αποδείχθηκε, με την όλη στάση τους.


Καταγγέλλω, λοιπόν, για άλλη μια φορά την ανάρμοστη και ανεύθυνη αυτή συμπεριφορά τους, από τη θέση που εσείς τους δώσατε και θα είναι υπόλογοι, από τούδε και στο εξής, απέναντί σας, για ότι θα έχει να κάνει με την "τύχη" αυτού του έργου.


Ένα έργο, με έτοιμο και ολοκληρωμένο φάκελο, προς κατάθεση, από τον οποίο έλειπε μονάχα η απαραίτητη απόφαση του Δ.Σ. Τριφυλίας.


Κυπαρισσία 27-06-2020


Ο Δήμαρχος Τριφυλίας 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages