ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 'ΔΙΩΝΑ' ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 'ΔΙΩΝΑ' ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ στην νέα Γ Εθνική μπάσκετ για την ομάδα της Κυπαρισσίας καθώς ήρθε η πρώτη λύση συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουτίβα.
 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “Η ΓΑΕΤ ΔΊΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κουτίβα Δημήτριο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο Δημήτρη. Τον ευχαριστούμε για την τεράστια συμβολή του στην πορεία που είχαμε την περσινή αγωνιστική χρονιά όπου ολοκληρώθηκε με την άνοδο της ομάδας μας στην Γ εθνική κατηγορία.” 
ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ 'ΔΙΩΝΑ'
Τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει ο νεοφώτιστος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, Δίωνας Κυπαρισσίας. Οι διοικούντες όρισαν ως πρώτο μέλημα το ρόστερ και άρχισαν πολύ γρήγορα τις επαφές με τους παίκτες που αγωνίστηκαν με το σήμα στο στήθος και συντέλεσαν στην επίτευξη της ανόδου της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην εθνική κατηγορία. Τέσσερις ανανεώσεις με παίκτες που φορούσαν πέρυσι τη φανέλα της ομάδας, έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής η διοίκηση του ΓΑΕΤ Δίωνα «Ο Κυπαρισσεύς». 
 Πιο πρόσφατη αυτή του Θεοφάνη Κλεφτάκη με τον φέρελπι guard να ενισχύει και τη νέα χρονιά το ρόστερ της ομάδα που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική. Τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση του Δίωνα είχε ανακοινώσει τις ανανεώσεις των Θεόδωρου Μπουσιούτα, ο οποίος μάλιστα θα ανήκει από φέτος και στο προπονητικό team για τις ακαδημίες της ομάδας. Όπως επίσης την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Δημήτριο Κυριακόπουλο και Βαγγέλη Λαμπίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages