"Health First” για καταλύματα και εστίαση στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

"Health First” για καταλύματα και εστίαση στην Τριφυλία

Σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για τα πρωτόκολλα λειτουργίας καταλυμάτων και εστίασης διοργάνωσαν η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας με την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου και τους Εμπορικούς Συλλόγους Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας το απόγευμα της Τετάρτης στο «Εν Πλω» στην παραλία Κυπαρισσίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και την απόκτηση του ειδικού σήματος πιστοποίησης “Health First”. 
Ο πρόεδρος Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου, Θοδωρής Οικονόμου, επισήμανε: «Στην προσπάθεια ενημέρωσης λόγω του covid-19 κάνουμε μια συγκέντρωση στους καταλυματίες, αλλά και με τη συνεργασία των Εμπορικών Συλλόγων Γαργαλιάνων, Φιλιατρών και Κυπαρισσίας να ενημερωθούμε, τουλάχιστον, για όσα απαιτούνται για τη λειτουργία των καταλυμάτων μας. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε στις επιθυμίες όλων των καταλυματιών. Πιστεύω ότι είναι μια πρώτη προσπάθεια μέχρι να γίνει η τηλε-εκπαίδευση απ’ την Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages