ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΛΟΥ ΑΓΡΑ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, παραβρέθηκα χθες Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020, εκπροσωπώντας το Δήμο Τριφυλίας, στις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του απαγχονισμού των Μακεδονομάχων Εθνομαρτύρων Καπετάν Τέλλου Άγρα (Σαράντου Αγαπηνού) και Μίγκα, στην Τοπική Κοινότητα Καρυδιάς, του Δήμου Έδεσσας.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν, με κάθε σεβασμό και λαμπρότητα, στο Μνημείο θυσίας των δύο ηρώων και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, στο γραφικό Εκκλησάκι των Νεομαρτύρων.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς, το δήμαρχο Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς επίσης και για την ξενάγηση, που μας προσέφερε, στην όμορφη πόλη της Έδεσσας, στην οποία έχει αφήσει το αποτύπωμά του, τόσα χρόνια, από τη θέση του δημάρχου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Τ.Κ. Καρυδιάς και το Τοπικό Συμβούλιο, όπως επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυδιάς "Άγρας - Μίγκας" και τα μέλη του, για την ξεχωριστή περιποίησή μας και την ξενάγησή μας στο μουσείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages