ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΒΡΩΜΟΝΕΡΙΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΒΡΩΜΟΝΕΡΙΟΥ

Ξεκίνησαν εδώ και ημέρες από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, εργασίες καθαριότητας στον περιβάλλοντα χώρο, και όχι μόνο, του κτιρίου των λουτρών στην περιοχή Βρωμονέρι - Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Το κτίριο και η γύρω περιοχή του, παρουσίαζαν εμφανή και εκτενή τα σημάδια της 25ετους εγκατάλειψής τους, μιας και είχαν αφεθεί, κυριολεκτικά, στην τύχη τους.

Όμως, μετά τις τελευταίες θετικές εξελίξεις, που αφορούν στην παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσής τους στο Δήμο Τριφυλίας, έως και την 23η Φεβρουαρίου του έτους 2052, το τοπίο της περιοχής εκεί, πρέπει και επιβάλλεται, να αλλάξει ριζικά.


Η συγκεκριμένη περιοχή θα αποτελέσει, στο άμεσο μέλλον, πόλο έλξης πολλών επισκεπτών και τουριστών, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για την τοπική οικονομία και την εξέλιξη του τόπου μας.

Με σωστές και μεθοδευμένες ενέργειες, καταφέραμε να επιτύχουμε την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσής τους στο Δήμο μας.

Πρόκειται, λοιπόν, να συνεχίσουμε δυναμικά, έτσι ώστε να κερδίσουμε και το επόμενο "στοίχημα", που δεν είναι άλλο, από το να επιτύχουμε την αξιοποίηση και την προβολή, που τους πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages