ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Παναγόπουλος «Να γίνουμε ποδοσφαιρικός προορισμός» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Παναγόπουλος «Να γίνουμε ποδοσφαιρικός προορισμός»

Εδώ και λίγες ημέρες ο Τάκης Παναγόπουλος έχει αναλάβει τα ηνία του Καλού Νερού και σχεδιάζει μαζί με την διοίκηση την ομάδα για την νέα χρόνια. Ο έμπειρος προπονητής ήταν στις ακαδημίες του συλλόγου και μετά την συναινετική αποχώρηση του κ. Διονυσόπουλου δέχθηκε με χαρά την πρόταση της διοίκησης. 
 Ο ίδιος, μίλησε αποκλειστικά στο www.taklin.gr για την πρόταση του να δεχτεί και να πει το μεγάλο ναι αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει απο κοινού με την διοίκηση. «Υπήρχε από τους ανθρώπους της διοίκησης μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο μου και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ μετά την παραίτηση του κ. Διονυσόπουλου. Οι στόχοι μου με τους στόχους της διοίκησης ταιριάζουν και θα τα καταφέρουμε. Θέλομε να σωθούμε γρήγορα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να γίνουμε ποδοσφαιρικός προορισμός. Και εννοώ ότι θέλουμε στο Καλό Νερό να έρθουν όλα τα παιδιά που θέλουν να αναδειχθούν και να παίξουν μπάλα παραπάνω. Αυτό μπορούν να το βρούν σε εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages