ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ 12 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ- ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΕ 12 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ- ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


 Σοκ στη Μεσσηνία έχει προκαλέσει η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊου, αφού σήμερα ανακοινώθηκαν 12 νέα, με ένα εξ αυτών να προέρχεται από μεγάλη βιομηχανία, γεγονός που έχει σπείρει… τον πανικό.

Σαράντα τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το τριήμερο από την Παρασκευή 23 μέχρι και χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 640.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, σημειώνονται τα εξής:

“Ανακοινώνονται 44 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για το διάστημα από Παρασκευή 23/10 έως και Κυριακή 25/10. Εντεκα περιστατικά καταγράφηκαν στις 23/10, είκοσι ένα περιστατικά στις 24/10 και δώδεκα περιστατικά στις 25/10. Τα είκοσι δύο περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Μεσσηνίας, εκ των οποίων δέκα είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, δέκα περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Κορινθίας, εκ των οποίων επτά είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, έξι περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Αρκαδίας, εκ των οποίων και τα έξι είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, πέντε περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Αργολίδας, εκ των οποίων δύο είναι στενές επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Λακωνίας που αναφέρεται σε εργάτη γης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε μια μόνο εβδομάδα στο νομό, έχουν ανιχνευθεί 54 κρούσματα, με τη συνέχεια να προβληματίζει φορείς και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages