3 μετάλλια σε διεθνή αγώνα ο Φιλιατρινός αθλητής ρυθμική γυμναστικής Ι. Ηλιάδης! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

3 μετάλλια σε διεθνή αγώνα ο Φιλιατρινός αθλητής ρυθμική γυμναστικής Ι. Ηλιάδης!


 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια απέσπασε ο καταξιωμένος Φιλιατρινός αθλητής της ρυθμικής γυμναστικής Ιωάννης Ηλιάδης σε διαδικτυακό διεθνή αγώνα λόγω κορωνοϊού.

Ο αγώνας διεξήχθη τα ξημερώματα της 18ης Οκτωβρίου και τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν χθες. Ο αγώνας διοργανώθηκε από Σύλλογο του Μεξικού. Ο Ιωάννης Ηλιάδης κατέκτησε την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό και την 2η θέση στη μπάλα και στην κορδέλα. Αγωνίστηκε στην Καλαμάτα στο Κλειστό της Παραλίας όπου κάνει και τις προπονήσεις μου (είτε μόνος του κάποιες φορές είτε με Online cm προπόνηση με τη Φίλιου Βαρβάρα). Αγωνίστηκε στις 5 τα ξημερώματα Δευτέρας (8 το απόγευμα Κυριακής σε ώρα Μεξικού) και είχε ξεκινήσει το ζέσταμα στις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Είχε μείνει εκτός για 9 μέρες γιατι είχε διάστρεμμα 2ου βαθμού στη προπόνηση (λόγω μοκέτας). Μετά για 10 μέρες έκανε προπόνηση 2 ώρες μόνο και 9 μέρες πριν τον αγώνα άρχισε να μπαίνω σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages