ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΑ...

 Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και στα διαλείμματα για τους μαθητές. Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», για τα σχολεία των περιοχών που βρίσκονται στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης) και 4 (αυξημένου κινδύνου), σύμφωνα με τον Χάρτη Υγειονομικής Προστασίας.

H απόφαση αυτή αναμένεται να υλοποιηθεί από την προσεχή Δευτέρα και εντάσσεται στο πλαίσιο χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους. 


Μόνη εξαίρεση που θα γίνεται από την υποχρεωτική χρήση μάσκας για τους μαθητές θα είναι κατά τη διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής.

Παρά την έξαρση του κορωνοιού τα σχολεία παραμένουν ο πιο ασφαλής χώρος, καθώς σύμφωνα με τα στιγμή είναι κλειστά 40 σχολεία στα 14.000 και 430 τμήματα στα περισσότερα από 80.000 που υπάρχουν σε όλη τη χώρα. Ενώ στην κοινότητα η διασπορά πολλαπλασιάζεται με εκρηκτικούς ρυθμούς. Μετά από την περίπτωση εκπαιδευτικού στη Μερόπη – διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα με κλειστό το τμήμα και απολύμανση στο σχολείο – σήμερα προστέθηκαν και εκείνες, με αναφορές σε ύποπτα κρούσματα που σε πρώτη φάση έχουν αναδειχθεί ως θετικά από τα rapid test.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages