ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΛΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΛΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Έργα στην περιοχή Αγρίλης - Δ.Κ Φιλιατρών, της Δ.Ε. Φιλιατρών.
 Πραγματοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, οι εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης των υπαρχόντων γρανών, ως μέτρο πρόληψης, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, σε τυχόν ενδεχόμενη εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων. Εργασίες αναγκαίου χαρακτήρα, που ουδείς είχε μεριμνήσει να πραγματοποιήσει, κατά τα προηγούμενα έτη, με τα γνωστά σε όλους επακόλουθα. Ας ελπίσουμε ότι η προετοιμασία του Δήμου για τον χειμώνα θα είναι επαρκής..

ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 
Με στόχο την ασφάλεια και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας και με χαμηλό κόστος, εργασίες πεζοδρομήσεων, διαγραμμίσεων και φωτισμού στις Εργατικές Κατοικίες Κυπαρισσίας. Τα άνω έργα, αποτελούσαν ως γνωστόν αίτημα χρόνων των κατοίκων και με την περάτωσή τους η εν λόγω περιοχή βγαίνει, επιτέλους, από το σκοτάδι και την εγκατάλειψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages