ΟΠΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

ΟΠΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

 


Ανησυχητική πορεία φαίνεται πως διαγράφει και στη Μεσσηνία η πανδημία του κορωνοϊού με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, να προβληματίζει φορείς και πολίτες. Το βλέμμα όλων, είναι στραμμένο σε όσα συμβαίνουν στη σχολική κοινότητα, καθώς μετά τα πρώτα κρούσματα στο 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας και το Δημοτικό Σχολείο της Μερόπης, χθες βράδυ, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ του διαδικτυακού μας τόπου σειρά… πήραν το Λύκειο των Αρφαρών που τέθηκε στο σύνολό του εκτός λειτουργίας με τα μαθήματα να γίνονται τηλεκπαίδευση, καθώς και η Γ΄ Τάξη του Λυκείου της Μεσσήνης και ένα Τμήμα σε Γυμνάσιο της ίδιας περιοχής.

Αίσθηση προκαλεί, ύστερα από το κρούσμα στη Σχολή Χορού της «Φάρις» στην Καλαμάτα που παραμένει κλειστή από την Τρίτη και εκείνο στο στρατόπεδο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας που σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά σε οπλίτη.
Τα τεστ συνεχίζονται με αυξανόμενη ροή με τον επιστημονικά υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας Παναγιώτη Κατσαφάδο, να βρίσκεται στην Πάτρα προκειμένου να παραλάβει ο ίδιος νέα -καθώς δεν αρκούν- αφού έχουν γίνει ήδη, πάρα πολλά και έχουν προκύψει 15 θετικά δείγματα με τα 3 εξ’ αυτών χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages