ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

 Για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό δράσεων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, σας υπενθυμίζουμε τα παρακάτω μέτρα προστασίας που ισχύουν στο Νοσοκομείο Μεσσηνίας


:

  • Η είσοδος των πολιτών με προγραμματισμένο ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία καθώς και των συνοδών νοσηλευομένων ασθενών που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια παραμονής συνοδού, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 14:00 όπου θα γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος και θερμομέτρηση.
  • Όλες τις υπόλοιπες μέρες και ώρες η είσοδος θα γίνεται από την πύλη των Επειγόντων Περιστατικών.
  • Με εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας από 1/8/2020 έχει ανασταλεί το επισκεπτήριο στους χώρους του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα:

Για νοσηλευόμενους ασθενείς:

  1. Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται να υπάρχει ένας συνοδός στον οποίο θα δίνεται ειδική άδεια από την Διοίκηση του Νοσοκομείου.
  2. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παραμονή στο Νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοσδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).
  3. Ο συνοδός θα πρέπει να είναι ενήμερος για την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, την απολύμανση των χεριών και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας.

Για τους ιατρικούς επισκέπτες:

  1. Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές μονάδες.
  2. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο, θα πρέπει να υπάρχει ειδική έγκριση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.
  • Επισημαίνεται η υποχρεωτική εφαρμογή ιατρικής μάσκας από όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και η χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας από τα υπόλοιπα άτομα σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου.
  • Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου φιλοξενείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (είσοδος από Αναγνωσταρά & Πανταζοπούλου). (Μέρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-13:30 πμ).

Παρακαλούμε για την συνδρομή όλων των πολιτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Συστήνεται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων από και προς το Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages