ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 Σημαντικές και σοβαρές παραμένουν οι εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας στην περιοχή μας. Ήταν τελικά θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί κρούσμα στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς τις τελευταίες μέρες διεξάγονται αρκετά τεστ από την νοσηλευτική μονάδα της Κυπαρισσίας δεδομένου ότι  όλα σχεδόν είναι αρνητικά. 

Ωστόσο ένα θετικό κρούσμα επιβεβαιωνεται σήμερα χωρίς όμως να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία εντοπίστηκε μετά από έλεγχο στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο 63χρονο κάτοικο της περιοχής ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του με σχετικά ήπια συμπτώματα με αγωγή. 

Δεν υπάρχει λόγος έντονης ανησυχίας αν τηρούμε τα μέτρα τονίζουν γιατροί καθώς τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ έφτασαν σε επίπεδο ετοιμότητας δύο για την περιοχή της Μεσσηνίας άρα και για την Τριφυλία.

Η Ιστοσελίδα μας ωστόσο προτείνει όπως κάνουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας να φοράτε μάσκα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους για να προστατέψουμε και να θωρακίσουμε ο ένας τον άλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages