2 θάνατοι ηλικιωμένων στην κλινική Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

2 θάνατοι ηλικιωμένων στην κλινική Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας

 


2 ηλικιωμένοι -μία γυναίκα 73 ετών και ένας άντρας 84- που νοσηλεύονταν επί μακρόν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και οι οποίοι έπασχαν από ιδιαιτέρως σοβαρά υποκείμενα νοσήματα κατέληξαν χθες, Πέμπτη, στην κλινική Covid του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης. Αυτή τη στιγμή, στη συγκεκριμένη κλινική νοσηλεύονται συνολικά 5 ασθενείς, ενώ σχετικά βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας της ηλικιωμένης από τη Σπάρτη που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου.

Στο μεταξύ, 4 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε για το τελευταίο 24ωρο στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ. Ελαφρώς επιβαρυμένη είναι η κατάσταση της εξέλιξης της πανδημίας στον νομό Κορινθίας, καθώς χθες εκεί επιβεβαιώθηκαν 12 νέα κρούσματα, ενώ στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας παραμένει η καλή εικόνα που αποτυπώνεται εδώ και μέρες, με 4 κρούσματα στη Λακωνία και από 2 σε Αργολίδα και Αρκαδία.

Παράλληλα, συνεχίζονται από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ που βρίσκονται στον νομό και από το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας τα τεστ στον γενικό πληθυσμό και στο πλαίσιο αυτό, αύριο Σάββατο, όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να εξεταστούν έξω από το λιμεναρχείο της Καλαμάτας, μέσω drive through (διαδικασία rapid test από το αυτοκίνητο) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages