ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ TAKE AWAY ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ TAKE AWAY ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- VIDEO


 Σε αποτυχία φαίνεται ότι οδηγείται η μέθοδος που επέλεξε κυβέρνηση για την προ αγορά προϊόντων από τα καταστήματα λιανεμπορίου καθώς το συνολικό αποτέλεσμα είναι ότι το click away δεν έγινε αποδεκτό  ούτε από τους καταναλωτές ούτε όμως από τον εμπορικό κόσμο της Τριφυλίας και κατ επέκταση όλης της ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.


Έμποροι από την περιοχή της Κυπαρισσίας τόσο από την πεζόδρομο όσο και από καταστήματα ειδήσεις υπόδησης έδωσαν το δικό του στίγμα για το σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί την αγορά. 
Ο κ. Παναγιώτης Σουρέτης που έχει εμπορικό κατάστημα στην περιοχή του πεζοδρομίου της Κυπαρισσίας επεσήμανε ότι πρόκειται για να άβολο σύστημα, αποτυχημένο χωρίς να επιφέρει αποτελέσματα στην αγορά αλλά το σημαντικότερο είναι ο τζίρος το παραπέντε καθηλωμένος σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Σε ό,τι αφορά την στήριξη των μέτρων των εμπόρων υπογράμμισε ότι ούτε η επιστρεπτέες κάτι προκαταβολές ούτε τα άλλα άνευρα μέτρα θα δώσουν ανάσα στους εμπόρους στιγμή που πραγματικά το χρειάζονται. Παράλληλα στο τέλος προέβλεψε ότι θα έρθουν συσσωρευμένες υποχρεώσεις που θα οδηγήσουν σε μαζικά λουκέτα στην αγορά.


ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ

Από την πλευρά της σε κατάστημα υπόδησης η έμπορος κα Μαρία Παπαδοπούλου έκανε ιδιαίτερα αναφορά στα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της ένδυσης υπόδησης λέγοντας ότι είναι ένας κλάδος που έχει απλώς εξανεμίστηκε αλλά οδηγείται ουσιαστικά σε αφανισμό. Εξήγησε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν δυστυχώς δε βοηθούν ούτε καν στην στοιχειώδη ανταπόκριση των υποχρεώσεων των εμπόρων. Συμπερασματικά εκτίμησε ότι φέτος ότι διογκώθηκαν τα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα στην αγορά που θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις, ενώ επεξήγησε ότι  μέσα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς με τις εκτιμήσεις από τον εμπορικό κόσμο θα αρχίσουν να φαίνονται οι μαζικές αποχωρήσεις καταστημάτων των μικρών επιχειρήσεων και κατεξοχήν οικογενειακών από τον τόπο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages