Εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία Καλαμάτας Κυπαρισσίας από την Δευτέρα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Εμβολιασμοί στα Νοσοκομεία Καλαμάτας Κυπαρισσίας από την Δευτέρα


 Ώρα… Ελευθερίας έχει σημάνει με την διαδικασία του εμβολιασμού η οποία εξελίσσεται πλέον διαδοχικά και στα νοσοκομεία της Περιφέρειας και με την 6η ΥΠΕ να έχει μπει στην εξίσωση.

Έτοιμα με βάση τον σχεδιασμό που έχει τεθεί είναι και τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας που μπαίνουν στη «μάχη» του εμβολιασμού από την προσεχή Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Είναι σημαντικό πως είναι ικανοποιεί το ποσοστό των υγειονομικών που έχουν μπει στη σχετική λίστα και οι οποίοι προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 400 άτομα.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η έλευση της πανδημίας στις αρχές του 2019, με τα προβλήματα που δημιούργησε, διέκοψε μία πορεία που θα μας έδειχνε εάν η οικονομία θα επέστρεφε σε μία «κανονική» κατάσταση, ή θα οδηγούνταν σε νέα «παράδοξα». Σήμερα, όμως, οι εξελίξεις στο υγειονομικό μέτωπο, με τη δημιουργία των εμβολίων, εμφανίζονται πιο ελπιδοφόρες από ό,τι εννέα μήνες πριν. Οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν πως, αν και οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας θα εξακολουθήσουν να μας ταλαιπωρούν για αρκετό χρόνο μετά το πέρας της, υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως από το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους η διεθνής οικονομία θα αρχίσει να επανέρχεται σε φυσιολογικά επίπεδα δραστηριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages