ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ...


Την αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 150.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας. Η χρηματοδότηση έχει να κάνει με την ένταξη του Φορέα στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούν των δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του προεδρικού διατάγματος 99/2017» της Πράξης: «Παρεμβάσεις σε δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας για την προσαρμογή τους στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 99/2017». 
Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ...
Τέσσερις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας για τροποποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος κλήθηκε να εγκρίνει με μία μόνο απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο, προκαλώντας τις αντιδράσεις αρκετών συμβούλων. Μάλιστα στις τοποθετήσεις τους επισημάνθηκε πως αν και σε κάποιες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής συμφωνούσαν με την τροποποίηση, δεν συμφωνούσαν με όλες και έτσι δεν μπορούσαν να ψηφίσουν ούτε για αυτές που υπήρχε συμφωνία. Οι τροποποιήσεις του προϋπολογισμού αφορούν ενισχύσεις κωδικών ή δημιουργία νέων, από νέα έσοδα του δήμου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κατσίβελας και Γιάννης Μερκούρης σημείωσαν ότι ψηφίζουν κατά, «διότι το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Ιωάννης Μερκούρης δεν είχε ενημέρωση για την σκοπιμότητα της προμήθειας του αυτοκινήτου αν και τη ζήτησε και όφειλαν να του την είχαν δώσει ως μέλος της οικονομικής Επιτροπής. Για τις άλλες τρεις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής έχει δώσει θετική ψήφο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages