Eπίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφειάρχη Εγγείων βελτιώσεων στη Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Eπίσκεψη του Θεματικού Αντιπεριφειάρχη Εγγείων βελτιώσεων στη Μεσσηνία


 Η προώθηση των έργων αναβάθμισης των εγγειοβελτιωτικών υποδομών του νομού, βρέθηκε στο επίκεντρο  της συνάντησης που είχαν σήμερα στο Διοικητήριο ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Εγγείων βελτιώσεων Νίκων Τζινιέρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δ/ντης Τεχνικών έργων κ. Γιαννακέας, η πρόεδρος του ΓΟΕΒ Παμίσου κ. Αρχοντάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Τζινιέρη για το σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας σε έργα που προετοιμάζονται, συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της α’ φάσης της μελέτης αναβάθμισης και εκσυχρονισμού του κλειστού δικτύου του ΓΟΕΒ, ποσού 2,2 εκ. ευρώ αλλά και στη β’ φάση του έργου που αφορά σε δράσεις εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, ποσού 2,8 εκ. ευρώ.

Επίσης συζητήθηκε και το έργο, ύψους 1,2 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του αρδευτικού, αποστραγγιστικού και οδικού δικτύου του ΓΟΕΒ, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και άμεσα δρομολογείται η δημοπράτησή του.

Επιπλέον έγινε αναφορά στην αναγκαιότητα αναβάθμισης των αρδευτικών γεωτρήσεων του ΓΟΕΒ  και συζητήθηκε ο προγραμματισμός της Περιφερειακής Ενότητας για την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages