ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 


Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ εύχονται σε όλες κι όλους τους

Φιλιατρινούς/ες όπου κι αν βρίσκονται με απόλυτη ειλικρίνεια: Υγεία, Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!
Οι σημερινές συνθήκες για την πόλη των Φιλιατρών είναι και πάλι αρνητικότατες, ας είναι και τούτη τη φορά ο Δήμαρχος Φιλιατρινός.
Ατράνταχτη απόδειξη πως ο θεσμός του Καλλικράτη δεν δουλεύει. Στις άσχημες αυτές συνθήκες για την πόλη των Φιλιατρών, που σε συνάρτηση με τα οικονομικά και υγειονομικά προβλήματα μεγεθύνονται, εμείς από τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε και μια χαρούμενη είδηση. Η οποία είναι και η αφετηρία αλλαγής πορείας της πόλης.
Το 2021 θα είναι ο χρόνος εκείνος μέσα στον οποίο θα κατατεθεί αίτημα επαναφοράς του αυτοδιοίκητου: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, στα αρμόδια όργανα της πολιτείας.
Συντοπίτες/ιτσσες, καμία αρνητική κατάσταση, καμία ήττα δεν είναι αιώνια.
Στα χέρια μας, στο νου και τις καρδιές μας είναι η αλλαγή κατεύθυνσης της πόλης και αυτό μπορούμε να το πραγματώσουμε μαζί. Ο στόχος είναι ρεαλιστικότατος. Αφενός μεν γιατί ο Καλλικρατικός Δήμος -επαναλαμβάνουμε- δεν δουλεύει, αφετέρου δε ο συγκεκριμένος Δήμος είναι δημιούργημα μιας βίαιας συνένωσης. Δεν ερωτηθήκαμε ως τοπική κοινωνία.
Ας είμαστε ρεαλιστές! Δεν κυνηγάμε το ακατόρθωτο.
Ο δρόμος έχει ανοίξει.
Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ τώρα μαζί με τις ευχές τους, σας καλούν σε μια αγωνιστική πορεία για την επίτευξη της επαναφοράς του αυτοδιοίκητου: ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!
Φιλιατρά, 23 Δεκέμβρη 2020
Για τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages