25ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία - Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Μαΐου 2022

25ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία - Σάββατο 11 Ιουνίου 2022


 25ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία - Σάββατο 11 Ιουνίου 2022


Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει τον 25ο Γύρο της Πόλεως στην Κυπαρισσία το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022  με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.   Η συμμετοχή είναι ελεύθερη – ΔΩΡΕΑΝ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: 

18:10    100 μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου. 

 

18:20     1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων. 

(3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)


18:50     4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου Ενήλικες & Βετεράνους.


19:00   10χλμ (9.800 μ). για αθλητές από 18 ετών και πάνω 


19:00    5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 10.000 μ  τα 4.000 μ και τα 1000 μ θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022  στην φόρμα επικοινωνίας 

https://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2 . 

(Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή : ΟΝΟΜΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ )

Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στη Γραμματεία. Για νέες εγγραφές η γραμματεία θα κλείνει 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Μόνο για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 16:00 μ.μ. στην κεντρική  πλατεία.


Οι αγώνες των 10χλμ ,των 4 χλμ αλλά και των 1000 μ. θα χρονομετρηθούν  ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).  

Για την παραλαβή των αγωνιστικών αριθμών θα πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν  αποδεχτεί τους όρους  και την υπεύθυνη δήλωση υγείες  στην φόρμα επικοινωνίας https://goo.gl/forms/rGlKK0dsGOa84SEY2 η να  υπογράψουν στην γραμματεία υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί από γιατρό και ότι τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.     

Δυναμικό Βάδισμα 

Για  το Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη του  αγώνα.

Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση , κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές! 

Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή μόνο που βαδίζοντας θα τερματίσει ο αγώνας αφού συμπληρωθεί ένας κύκλος 5.000 μ. ως την πλατεία.


ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ .

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες, φωτογραφίες, χάρτης και περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες στη σελίδα  www.facebook.com/kyparissiasports 

 & E-Mail : kyparissiasports@yahoo.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages