7 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

7 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.


 Συνελήφθησαν 3 άτομα χθες στη Μεσσηνία για ναρκωτικά:

  • Συνελήφθη, χθες (23.5.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθησαν, χθες (23.5.2022) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 2 άτομα, ένας 61χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
  • Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Μπαργιαμάγα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 69χρονος γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημά του, βρέθηκαν-28- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -120- εκατοστά, τα οποία καλλιεργούσε στο έδαφος, σε γλάστρες και σε κοίλωμα δέντρου (κουφάλα).

    Ανωτέρω δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -14,8- γραμμαρίων.

  • Δύο άτομα συνελήφθησαν στην περιοχή της Τριφυλίας για κατοχή μικρών ποσοτήτων χασίς. Αρχικά συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, ένας 38χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

    Ακολούθως, βραδινές ώρες, επίσης στην Κυπαρισσία, από τους ίδιους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη ένας 22χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), βάρους 1 γραμμαρίου, η οποία κατασχέθηκε.

    Προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages