ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Με αφορμή την παρουσία μου στην Τριφυλία , είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ διάφορα έργα που εκτελούνται στο Δήμο μας όπως το Κολυμβητήριο και το “Open Mall” της Κυπαρισσίας , η ανάπλαση της «14ων» , ο φωτισμός και το «ταρτάν» του Σταδίου Φιλιατρών , το Αλιευτικό Καταφύγιο Μαράθου και το Δρόμο Γαργαλιάνων – Φιλιατρών . που αποτελούν και είναι έργα που έχει εμπνευστεί , σχεδιάσει , ωριμάσει και είχε εξασφαλίσει τη χρηματοδότησή τους η δική μας Δημοτική αρχή ή από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή με την οποία καθ’ ωφέλεια του τόπου μας , άψογα συνεργαστήκαμε .

Με ιδιαίτερα χαρά είδα σήμερα να ολοκληρώνεται η παραλαβή του έργου « Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Κολυμβητήριο της Κυπαρισσίας»

Η επιλογή του έργου ήταν μία απόφαση , αποκλειστικά της δικής μας δημοτικής , την οποία υπεστήριξε το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου και αγκαλιάστηκε από το σύνολο της κοινωνίας , γιατί όλα τα έργα έχουν αξία, μόνον όταν τα αγκαλιάζει η κοινωνία και όχι όπως τα θέματα των Πλατειών Φιλιατρών και Γαργαλιάνων που έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο .

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, με τα άξια στελέχη της , σχεδίασε και μελέτησε το έργο και κατατέθηκε πρόταση για ένταξη και χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ , σε ένα περιβάλλον πολύ ανταγωνιστικό .

Στις 28 Ιουνίου 2019 εκδόθηκε η πράξη ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ , όπως μπορεί να διαβάσει ο αναγνώστης στην κάτωθι ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για την εκτέλεση του έργου (Συνολική Δημόσια Δαπάνη: 954.105,67 €- Επιλέξιμη Δημόσια Δαπάνη: 954.105,67 € ) .

https://www.ymeperaa.gr/images/apofaseis-entaxhs/axones/10/10_5030017.pdf .

Στις εκλογές είμαστε η μόνη παράταξη που μιλάγαμε με σαφήνεια και συγκεκριμένα πράγματα για το κολυμβητήριο και τα οποία όλα σήμερα επιβεβαιώθηκαν .

Η σημερινή δημοτική αρχή είχε μία μόνο επιλογή , θέλοντας η μη , να εκτελέσει το έργο που αποφάσισαν άλλοι , που σχεδίασαν και μελέτησαν άλλοι , που έκαναν τόσο καλή δουλειά και εξασφάλισαν την χρηματοδότηση άλλοι . Αυτά όλα είναι γνωστά στον κόσμο και τους φίλους του αθλήματος , όλα τ’ άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages