"ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Μαΐου 2022

"ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

  


ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ

   Ας σταματήσει επιτέλους η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας το θέατρο του παραλόγου. Επιτέλους, ας αναλάβει τις ευθύνες της. Ας καθαρίσει εκεί που η ίδια έχει βρωμίσει (Αγροκήπιο). Ας καθαρίσει την πόλη των νεκρών (Νεκροταφείο), την οποία δε σέβεται. Ας καθαρίσει το Κέντρο Υγείας που τα χορτάρια έχουν φτάσει μέχρι την σκεπή. Στο συγκεκριμένο χώρο είναι παραπεταμένο, μέρος της πολιτιστικής περιουσίας της πόλης (άρματα Καρναβαλιού). Ας στεγαστούν επιτέλους! Να καθαριστούν οι περιφερειακές γειτονιές των Φιλιατρών μας που βρωμάνε.

   Η προσφιλή σας τακτική να καθαρίζετε εκεί «που βλέπει η πεθερά» πλέον δεν περνάει. Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι σας ούτε περιουσία σας. Ο Δήμος διοικείται βάση νόμων που εσείς πρώτοι παραβιάζετε. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και στην περίπτωσή μας, κεφάλι είναι η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, η οποία επιβάλλεται να τηρεί την νομιμότητα, πράγμα το οποίο δεν κάνει.

   Σας ενημερώνουμε πως δεν έχουν την τύχη όλοι οι πολίτες να χρησιμοποιούν συνεργεία του Δήμου για να καθαρίσουν ιδιωτικές περιουσίες, όπως έχει γίνει κατ΄ επανάληψη. Για όλα τα παραπάνω υπάρχει οπτικό υλικό που αν χρειαστεί λειτουργεί ως απόδειξη.

   Επικοινωνείτε μόνο με τον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε με τους πολίτες για τις πραγματικές τους ανάγκες.


Φιλιατρά, 23/5/2022.  

                                                         Για το Κοινοτικό Συμβούλιο Φιλιατρών

                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                                       Διονύσιος Λ. Καραβίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages