ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΔΗΕ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΔΗΕ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


 Την πλήρη στελέχωση με το απαιτούμενο προσωπικό του γραφείου της Δ.Ε.Η. στην περιοχή των Φιλιατρών ζήτησαν δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης από την δημοτική αρχή κοινοποιούνται σε μια λίστα μια σημαντική επιστολή. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που γίνεται λόγος για τις ελλείψεις σε προσωπικό που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή της Τριφυλίας αλλά και το συγκεκριμένο δημόσιο οργανισμό.

Αναλυτικά η επιστολή:

Στην πόλη των Φιλιατρών λειτουργεί κατάστημα ΔΕΗ και πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ, με χώρο ευθύνης το δήμο Τριφυλίας και μέρος των δήμων Οιχαλίας και Πύλου – Νέστορος.
Καλύπτουν μια τεράστια σε έκταση και παραγωγική δύναμη περιοχή, (με γεωτρήσεις, θερμοκηπιακές και κτηνοτροφικές μονάδες), με ισχυρό τουρισμό και μεγάλο παραλιακό μέτωπο, που δέχεται πληθώρα κεραυνών και ανεμοστρόβιλων και παρουσιάζει βλάβες.
Το κατάστημα ΔΕΗ και το πρακτορείο ΔΕΔΔΗΕ είναι υποστελεχωμένα και ο αριθμός των εργαζομένων τους μειώνεται συνεχώς. Πληροφορηθήκαμε πως υπάρχουν σκέψεις, αν όχι ήδη προτάσεις, για πλήρες κλείσιμο του καταστήματος και του πρακτορείου Φιλιατρών.
Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι αρνητική για τους κατοίκους της Τριφυλίας και την επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς οι βλάβες αντικειμενικά θα αργούν να αποκατασταθούν και οι πολίτες θα κάνουν χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν. Θα είναι αρνητική για τους εργαζόμενους, αλλά και για την ίδια την πόλη των Φιλιατρών.
Τα Φιλιατρά, μια πόλη με ιστορικό και παραγωγικό βάθος έχουν χάσει το σύνολο των υπηρεσιών που δραστηριοποιούνταν στην πόλη. Το κατάστημα της ΔΕΗ και το πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να παραμείνουν σε αυτή.
κ. Δήμαρχε,
παρακαλούμε να προβείτε σε κάθε ενέργεια για την πλήρη στελέχωση του καταστήματος της ΔΕΗ και του πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ καθώς και για τη διασφάλιση της παραμονής τους στην πόλη των Φιλιατρών και να ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages