"ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ...ΠΟΔΑΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

"ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ...ΠΟΔΑΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

 


Ανακοίνωση της πλειοψηφίας του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

Προς ενημέρωση των πολιτών.
Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας παραθέτουμε τις παρακάτω φωτογραφίες. Ας κρίνει ο καθένας μετά το φωτογραφικό υλικό ποιος ψεύδεται και ποιος όχι.
  Σαν τοπικό συμβούλιο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στους προέδρους των κοινοτήτων δεν υπάρχει αντιμισθια. Υπάρχουν έξοδα κίνησης και ουδεμία σχέση έχουν με αντιμισθια ούτε σε ύψος ούτε σε κάτι άλλο. Αν αυτό δεν το γνωρίζει η Δ. Α. κακώς, αλλιώς για άλλη μια φορά ψεύδεται και παραπληροφορει τους πολίτες αποδεικνυοντας την ανεπάρκεια της. Τις προτροπές για παραιτήσεις ας τις περιορίσει είτε σε ειδικούς συμβούλους είτε σε αντιδημαρχους που η ίδια έχει ορίσει. Εμείς είμαστε εκλεγμένοι από τους πολίτες και αυτούς υπηρετούμε.
   Τέλος, προς τα δύο μέλη του τοπικου συμβουλίου που έτρεξαν να ενημερώσουν για τη διαφορετικοτητα της θέσης τους. Τους ενημερώνουμε ότι το τοπικό συμβούλιο εκπροσωπειται εκ του νόμου από τον πρόεδρο, ο οποίος είναι αυτός που υπογράφει κάθε έγγραφο του συμβουλίου. Ψευδεσθαι κύριοι, γιατί ενημερωθηκατε για το ΔΤ και σας έγινε γνωστό πως είναι απόφαση του τοπικου συμβουλίου και ως τέτοια θα ανέβει στα ΜΜΕ αφού υπάρχει πλειοψηφία (5-2).
ΥΓ 1:Σε μια από τις παρακάτω φωτογραφίες απεικονιζεται μια πόρτα. Αν δεν είναι η είσοδος για τον Άδη μιας και πρόκειται για το νεκροταφείο τότε προφανώς και έχουμε διαφορετική οπτική για τον σεβασμό στην πόλη των νεκρών.
ΥΓ2:Σίγουρα δεν είμαστε υποτακτικοι κανενός.
Με εκτίμηση η πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages