ΦΟΥΛΑΡΕ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΡΙΤΣΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΦΟΥΛΑΡΕ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΧΑΡΙΤΣΗ


Μεγάλη νίκη σημείωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής στις εσωκομματικές του διαδικασίες πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις του, αφού οι εγγραφές νέων μελών, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Στη Μεσσηνία τα μέλη υπερτριπλασιάστηκαν ενώ η εκπροσώπηση του νομού στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα είναι αρκετά μεγάλη, με τον βουλευτή του νομού και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση, να αναδεικνύεται πρώτος στην Πελοπόννησο.
Ο βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης κι Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης εξελέγη πρώτος στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Στη νέα Κ.Ε. του κόμματος από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με βάση την ίδια ενημέρωση, εκλέγονται κατά σειρά (ελήφθησαν υπόψη οι ποσοστώσεις για τις γυναίκες και για τα μέλη της Προοδευτικής Συμμαχίας):

Αλέξης Χαρίτσης
Σταύρος Αραχωβίτης
Γιώργος Δέδες
Φάνης Κουρεμπές
Χρήστος Στάικος
Αγγελίνα Χατζοπούλου
Γιώργος Ψυχογιός
Στέλλα Καρλαύτη
Παναγιώτα Κοζομπόλη
Περικλής Λαμπρινός
Μαρία Θελερίτη
Αγγελική Ταυλαρίου
Χαρά Κιουρή
Τζένη Δημητρακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages