ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΛΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΛΙ

 


Σας καλούμε στην έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-07-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ., προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα πιο κάτω θέματα:

  1. Έγκριση ανάθεσης της μουσικής συναυλίας με το καλλιτεχνικό σχήμα ¨ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ¨ στους ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ε.Ε. & ΛΑΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης και ανάθεση της μουσικής συναυλίας στους ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ε.Ε. & ΛΑΓΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

  2. Πρόταση τιμών για τη μίσθωση θέσεων για την τέλεση της εμποροπανήγυρης στον οικισμό «Αγρίλη», της Δ.Ε. Φιλιατρών, για το έτος 2023.

  3. Έγκριση δαπάνης για την διοργάνωση μουσικής Συναυλίας στις 02/08/2023 στη Δημοτική ενότητα Γαργαλιάνων.

Η Συνεδρίαση πραγματοποιείται εκτάκτως, καθώς για το 1ο θέμα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες της διοργάνωσης πριν τις 29-07-2023 που είναι η ημερομηνία διενέργειας της μουσικής συναυλίας και για το 2ο θέμα η απόφαση πρότασης τιμών πρέπει να υποβληθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, για τη χωροθεσία της εμποροπανήγυρης. Γνωρίζοντας πόσο χρονοβόρες είναι οι διαδικασίες για τη διενέργεια μιας εμποροπανήγυρης και προκειμένου αυτές να ολοκληρωθούν ομαλά και μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια. λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages