ΔΑΟΚ Τριφυλίας – Κομφούζιο: Ενστάσεις για όλους τους παραγωγούς - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΔΑΟΚ Τριφυλίας – Κομφούζιο: Ενστάσεις για όλους τους παραγωγούς


 
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε Μεσσηνίας ενημερώνει τους παραγωγούς της περιοχής που μετέχουν στη Δράση 10.1.08, « ΄Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων ( ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ) » πως πραγματοποιήθηκε η καταβολή της ενίσχυσης εκκαθάρισης των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς του έτους αιτήσεων 2022 και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία πίστωσης των τραπεζικών λογαριασμών τους.

Οι δικαιούχοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα στοιχεία υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών αριθμών πρόσβασης στη διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου: ( https://p2dikaiomata.gr/M1018 ).

Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής εκκαθάρισης, οι παραγωγοί μπορούν να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 και εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023, μόνο ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης , με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε Μεσσηνίας, Ελ. Βενιζέλου 29 Κυπαρισσία τηλ 2761361505 , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages