ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ. Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ. Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

 


ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ στο Δημοτικό συμβούλιο επικύρωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιώνης μετά τις αιτήσεις παραίτησης που κατέθεσαν ο Αντιπροέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας κ. Χαράλαμπος Καναλουπίτης και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας κ. Θεόδωρος Αντωνόπουλος που θα ισχύει ως το τέλους του έτους.

Πιο αναλυτικά, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία η θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ανήκει στην παράταξη ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ που αναδείχθηκε 2η Δύναμη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, οπότε στην θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας τυπικά  εκλέγεται ο κ. Κατσίβελας Παναγιώτης ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.

Στην θέση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας εκλέγεται παράλληλα η κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου, που ο συνδυασμός της αναδείχθηκε 3η Δύναμη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ως πρώτη σε σταυρούς προτίμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages